Oplev den store verden på én dag

Blot en lille, halvtimes køretur fra Klippingshusene i Viborg er det muligt at opleve hele verden på én dag. Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, er det ikke desto mindre dét, som attraktionen Verdenskortet ved bredden af Klejtrup Sø har at tilbyde. Hop fra ét kontinent til et andet i den lille, stenbyggede verden, og besøg den naturskønne oplevelsespark, der byder på aktiviteter for hele familien. Der er garanti for en hyggelig, sjov og lærerig dag i selskab med børn og børnebørn.

Det hele startede med en sten, der mindede om, og havde samme form som Jylland. Sidenhen er det blevet til en imponerende mini-udgave af hele verden lavet af sten, der rummer alle dens verdensdele, bjerge, floder og ørkner – præcis som på et udbredt atlas. Hvert eneste kontinent er placeret som mindre ”øer” i vandet, så børn og andre nysgerrige globetrottere let kan hoppe fra Europa til Asien på ingen tid. I har også mulighed for at sejle rundt i Verdenskortets udgave af Stillehavet i små robåde eller gå en tur i udkigstårnet, hvor I ved at dreje roret kan få fortalt historien om Verdenskortet, imens I har udsyn over hele den vide verden.

 

Verdenskortet ved Klejtrup Sø

 

Naturpark med leg og hygge for hele familien

Som en del af Verdenskortet finder du en unik oplevelsespark i de smukkeste omgivelser, hvor hele familien kan nyde en dag sammen under åben himmel – en dag med garanti for sjov, leg og læring, som er ejernes fælles slogan. I parken kan I blandt andet klappe søde dyr, spille spil, hoppe på hoppepude eller prøve den snørklede labyrint, hvor I sammen skal forsøge at finde vejen ud. I kan også dyste mod hinanden i de 18 forskellige huller på parkens minigolfbane. Når sulten skulle melde sig, kan I bestille og sætte tænderne i lækre forsyninger fra parkens café, men det er også muligt at medbringe egen mad og gøre brug af grill-området.

 

Mor og datter på stylter

 

Invitér børn og børnebørn med på eventyr

Selvom sommeren snart officielt er forbi, er der ingen grund til at snyde dig selv og dine kære små for en éndagstur jorden rundt. Verdenskortet holder nemlig åbent hver weekend i hele september, og igen i børnenes efterårsferie i uge 42. Når entréen er betalt, har I fri adgang til alle aktiviteter. Du kan også finde flere oplevelser nær Klippingshusene her.

Bestil en
fremvisning

"*" indikerer påkrævede felter

Sæt kryds*
Sæt kryds*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.