God stemning og gadeidræt i Game Streetmekka

Rundt om hjørnet fra Klippingshusene, ligger det fedeste mødested for unge og studerende i Viborg: Game Streetmekka Viborg. I de cool, urbane rammer, bliver der lagt op til hygge og høj puls på skaterbaner, i dansestudier, op ad klatrevægge og meget mere. Kom forbi og find et hold der passer dig.

Der er højt til loftet i Game Streetmekka i Viborg. Ikke kun fysisk inde i den imponerende hal med et væld af aktivitetsområder, men også blandt de mange engagerede frivillige, som lever og ånder for at skabe spændende events og idræt for alle Viborgs unge. Game Streetmekka er ungdommens hangout. Fra Klippingshusene er der kun 3 minutter på cykel til det hyggelige samlingssted på Nellikevej 2, og selvom hallen lige nu er lukket pga. corona-restriktioner, venter alle spændt på at kunne spille bold og skate sammen igen.

Vil du gerne se stedet og alle de fede baner, kan du bevæge dig virtuelt rundt i hallen her.

 

 

Game Streetmekkas formål, er at tilbyde rammerne og faciliteterne, og så er det mere eller mindre op til alle besøgende at være kreative, og finde på træning, kampe og skabe sociale fællesskaber.

Hallen tilbyder massevis af ”åbne træningshold”, der betyder at du kan komme forbi når det passer dig, og afprøve forskellige sportsgrene. Du får en unik mulighed for at snuse til en sport med en dygtig træner, indtil du finder den ”sportshylde” der passer dig.

 

 

Skal vi mødes i hallen?

Game Streetmekka prøver at få så mange forskelige aktiviteter i huset som muligt. Både indendørs og udendørs. Du kan blive en dygtig skater på de store skaterbaner, udfordre højdeskrækken på klatrevæggen, få en god balanceevne til parkour, spille fodbold, basket eller gå til dans. Mulighederne er nærmest endeløse.

Udover de mange sportsgrene, er hallen også et populært sted at mødes og hænge ud. Den store parkourbane med kæmpe træstammer, bliver ofte brugt som opholdsområde, og det også her at man kan aftale at udfordre hinanden i en basketkamp eller en 1 vs. 1 fodboldkamp i miniboldbanen, som altid tiltrækker tilskuere og kampråb.

Game Streetmekka er blot endnu en ud af mange fed faciliteter i Klippingshusenes nærområde. Vil du bo til leje centralt i Viborg, tæt på fritidsinteresser, fede mødesteder og hvem ved, måske også nye venskaber? Så se de ledige boliger her.

Bestil en
fremvisning

"*" indikerer påkrævede felter

Sæt kryds*
Sæt kryds*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.