Boliger til alle livets faser

Klippingshusene, der udlejes af Pensionskassen PFA, opføres i lav boligbebyggelse til anden sal. Her er 144 lejligheder på mellem 69m2 og 100 m2. Lejlighederne er indrettet med planløsninger til to-, tre- og fireværelser. Det er boliger, der tilbyder en funktionel og smuk ramme for de fleste af livets faser. Fra det unge par, til børnefamilie og videre ind i seniorlivet. I disse boliger kan tilværelsen forandre sig, og der er plads til mangfoldighed.

Grønne haver, altaner og legeplads

Viborg er kendt som en af landets smukkeste naturperler. Her er adgang til natur en selvfølge. Hver lejlighed på første og anden sal har direkte adgang fra stuen til egen altan, og boligerne i stueplan har egen flisebelagt terrasse. Altanerne er opført i galvaniseret stål med trægulv. Her kan døgnets lyse timer nydes i ro og fred. Mellem boligerne indrettes grønne fællesarealer med haver og legeplads. Alt er forbundet med cykel- og gangstier.

En smuk og komfortabel ramme om seniorlivet
En del af Klippingshusene er opført med særlig indretning, tilpasset som seniorboliger. Her er brede dørkarme, større badeværelser, elevator til døren og let adgang til og fra boligen. I nær tilknytning ligger Viborgs nyopførte ældrecenter, ligesom læge og hospital er i nærheden. Her får man unik mulighed for at flytte ind i en bolig, hvor man kan blive, også når der er særlige behov.

Parkering i gadeplan
Tilværelsen som beboer i Viborgs indre, kan fint kombineres med muligheden for egen bil. Der er adgang til parkering for alle lejemål på terræn.

Funktionelt og enkelt med masser af lys

De nybyggede lejligheder er tegnet efter den smukke skandinaviske tradition for enkelhed og masser af lys. Boligerne er indrettet som to-, tre- og fireværelses lejligheder. Her er hvidmalede vægge og lyse gulve i hvidlakeret eg. Med glaspartier ud mod altan eller terrasse får man som beboer en enkel og funktionel planløsning, der giver plads til fleksibel indretning.

Køkken i hvidt med skandinaviske standarder
Langtidsholdbart, enkelt og lyst. Køkkenerne opføres med hvide elementer og låger fra HTH. Her er der med grebsfri låger skabt rene linjer, slidstyrke og lang levetid. Både når det kommer til design og brugsfunktion. Ovn fra Electrolux og induktionskogeplader samt køle/fryseskab fra WITT. Der er desuden installeret opvaskemaskine og emhætte med central ventilation på alle lejemål.